Category Archives: inackorderingar

Marsvinshotell

Nu börjar förfrågningar inför sommaren dyka upp. Vi har möjlighet att ta emot inackorderingar hos Mia i Vallentuna samt hos Monica straxt norr om Lunda, Almungevägen.

Bäst är att höra av sig direkt till Mia eller Monica, beroende på var man tycker det är smidigast att inackordera. Ibland går det att låna bur (lite beroende på i hur god tid man hör av sig :-))

Mailadresser och mobilnummer hittar ni under “kontakt”. Är det lite bråttom/nära inpå tilltänkt inlämningsdatum – ring eller skicka sms!

Glada hälsningar, Mia & Monica

20130524_162612

Marsvinshotell

Nu har vi lagt upp en sida om vår inackorderingsverksamhet. Både Mia och Monica tar emot inackorderingar hela året. Vi bor på olika håll, så kika på sidan inackordering så vet ni vem som bor bäst till för just er.

I många fall kan man låna bur på plats – så slipper man släpa med buren hemifrån. Hus eller gömsle är bra att ta med så att de små raringarna känner sig så trygga som möjligt. Skriv gärna en liten lapp om vad marsvinet/marsvinen är vana att äta och om det är något speciellt som är bra att veta.

Inackorderingarna får beta utomhus när vädret tillåter. Annars får de mycket gräs i buren, eftersom det är det absolut bästa “färskfodret” för marsvin.  Vi kommer naturligtvis att fråga om ert/era marsvin är invanda på gräs för säsongen :-)

Varmt välkomna att höra av er!