Omplaceringar

Eftersom gemenskapen på Facebook är mer aktiv än denna webbsida så finns omplaceringarna utlagda där. Titta gärna på både Marsvinshjälpens och besökares inlägg för att hitta alla djur som behöver nytt hem.

Vill du omplacera ditt/dina marsvin så kan du göra inlägg på Facebook-gemenskapen alternativt kontakta Monica via Facebooksidan.

Glada hälsningar, styrelsen & alla marsvinen

5 thoughts on “Omplaceringar”

  1. Hej, vi har en ensam 3 årig marsvinshane, Vi letar nu efter en kompis/sambo till honom då vi förstått att marsvin inte mår bra av att vara själva (och att det av samma skäl dessutom är olagligt). Vi undrar nu om du förmedlar kontakt med marsvin som behöver ett nytt hem. Vi kommer inte kunna ta emot förrän i slutet av augusti pga semester. Vi vill ju också att det ska vara en individ som vår Tintin trivs med, han bodde tidigare med ett annat marsvin som han betedde sig illa mot. Det marsvinet har nu dött, därav att Tintin bor själv. Alltså: finns det möjlighet att via er ta emot ett ensamt marsvin, helst hanne eller kastrerad hona och i så fall ta den på prov?
   med vänliga hälsningar Anne-Sofie tfn 070 546 86 00

  2. Hej Monika.
   Vi har en hona som är 5 år. Vi har haft flera marsvin men hon är den enda som lever kvar.
   Vi ska flytta till ett mindre boende samt att intresse inte längre finns.
   Därför vill vi omplacera henne, gärna till en vuxen person. Hon är svart och heter Kitty. Hon trivs väldigt bra ensam.
   Mvh Britta ( 070-5852093)

Leave a Reply