Föreningen

Vad är Marsvinshjälpen?

Vi är en ideell förening med syfte att sprida (som vi ser det) rätt information om marsvin samt – i den utsträckning det är möjligt – hjälpa till att omplacera marsvin som behöver nya hem.

Gillar du marsvin? Vi hoppas kunna erbjuda något – litet eller stort – som inspirerar, väcker nya tankar och hjälper dig på din väg som “marsvinsintresserad”.

Vi har en gemenskap på Facebook som heter Marsvinshjälpen. Där finns ofta korta inlägg om vardagen i föreningen, nya tips eller uppmaningar kring skötsel osv. Sök på “Marsvinshjälpen” och gilla sidan. Längre artiklar och information ligger alltid här på vår webbsida.

Föreningens plusgiro: 30 16 94 – 6

Nyfiken på vad som händer i föreningen?

I perioder händer det mycket t.ex. runt Husdjursmässan varje år. Ibland får vi ta hand om ett större gäng marsvin som behöver nya hem eller så har vi vår nätbaserade kurs igång. Emellanåt får vi mer tid att skriva ny information och lägger ut det på webbsidan. För det mesta är dock aktiviteten mer av en jämn lunk med de vardagliga göromålen kring de djur som finns hos oss för adoption och de djur som behöver stanna hos oss pga av ålder eller åkommor. Om du vill uppdatera dig på vad som senast rapporterats om föreningens verksamhet kan du klicka på kategorin “föreningen” ute i vänstra marginalen på startsida. Då kommer de inlägg upp som handlar om just detta.